Ameliyat Oldu, 1 Gün Sonra 83 Yaşına Girdi

Özel Sekiz Eylül Hastanesi’ne göğüs ağrısıyla gelen Zeki Öz’ün (83) 3 damarına bypass ameliyatı yapıldı. Zeki Öz, ameliyat olduktan bir gün sonra 83 yaşına girerek, bir anlamda yeniden doğmuş oldu.

 Zeki Öz’ün ameliyatını Kalp ve Damar Cerrahisi Uzm. Dr. İshak Aras ve Op. Dr. Fatma Nur Tomakin tarafından gerçekleştirildi. Hastane personeli ameliyattan bir gün sonra 83 yaşına basan Zeki Öz için sürpriz bir doğum günü pastası hazırladı. Bu güzel sürpriz karşısında göz yaşlarına hakim olamayan Öz, hastane personeliyle birlikte doğum günü pastası üzerindeki mumları söndürdü.

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzm. Dr. İshak Aras , “Hastamız Zeki Amca 83 yaşında Bypass ameliyatı oldu. Göğüs ağrısı nedeniyle bir hafta önce hastanemize geldi. Yapılan anjiyo durumuna göre operasyonla ancak damarlarının rahatlatılabileceği ve tedavisinin olabileceğine karar verildi. Bunun üzerine 3 damarına Bypass ameliyatı yapıldı. 1 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra servise getirildi. Sağlık durumu iyi. 4-5 gün kaldıktan sonra taburcu edeceğiz. Zeki Amca ameliyat olduktan bir gün sonra 83 yaşına girdi” diye konuştu.

HASTANE  ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Zeki Öz, “Doğum gününden bir gün önce ameliyat oldum. Ne mutlu buna. Gerçekleştirilen Bypass ameliyatı sonrasında durumumum iyi. Ameliyatı gerçekleştiren doktorlara, hastane çalışanlarına kısaca herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.  Zeki Öz’ün oğlu Hüseyin Öz, “83. yaşını kutlamak hastanede nasip oldu. Hastane personellerine, yöneticilerine ve ameliyatı gerçekleştiren doktorlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

01.01.1970

İletişim

  Email: info@sekizeylulhastanesi.com

  0(236) 23 888 23

   0(236) 23 888 23

  Sakarya Mah. Uzunyol Cad. No:140 Merkez / MANİSA